Professionel installation af rottespærre

Rotter kan udgøre en alvorlig trussel mod både sundhed og ejendom. Hvis du oplever tegn på rotter i din bolig, er det afgørende at du handler hurtigt.

Med Friis Kloakmesters ekspertise inden for rottespærre kan vi hjælpe dig med at holde rotter og andre gnavere væk. Tag kontakt allerede i dag, så kommer vi gerne forbi Odense, Varbjerg, Middelfart eller Glamsbjerg og monterer rottespærre.

Kontakt os allerede i dag

Vi har monteret rottespærre siden 2009

Flere og flere oplever et stigende problem med rotter, og det er derfor ekstra vigtigt at sikre dit hjem. Som boligejer må du ikke selv gå ud og købe en rottespærre og montere den, det kræver en autoriseret kloakmester.
 
Ved at vælge en autoriseret kloakmester som Friis Kloakmester, får du ikke kun garanti for en korrekt installation, men også sikkerheden i at arbejdet er udført i overensstemmelse med gældende regler. Vi har den nødvendige ekspertise til at identificere de mest sårbare områder, hvor rotter kan trænge ind.

Vi kan også være behjælpelige med Højvandslukke og Kloakspuling. Tøv ikke med at tage kontakt. 

Derfor skal du vælge Friis Kloakmester

Friis Kloakmester har med mange års erfaring opbygget en solid viden og kompetencer som montør af rottespærre.
 
Derfor skal du vælge os:
 
Kvalitet og professionalisme: Hos Friis Kloakmester går vi aldrig på kompromis med grundigheden af vores arbejde. Vi udfører altid kloakarbejde med omhu og professionalisme, så du ikke skal bekymre dig om små ubudne gæster i fremtiden.

Bredt kendskab til krav: Som autoriseret kloakmester er du sikker på at alle gældende krav omkring rottespærre overholdes. Du kan derfor have ro i sindet, velvidende at din bolig er beskyttet efter de gældende krav på området.

Ekspertise og erfaring: Vi har tilbudt service inden for rottespærre i mere end et årti, og det har styrket vores viden, så der ikke er nogen udfordringer, vi ikke kan løse.

Kontakt os allerede i dag og høre med om rottespærre

Lad os stå for beskyttelsen af dit hjem, og lad os sørge for, at rotteproblemer hører fortiden til. Kontakt Friis Kloakmester i dag, og lad os tage det første skridt mod et rottefrit hjem.

Du kan kontakte os på telefon 22 17 77 97 eller sende en mail på poul-erik@friis-kloakmester.dk. Et alternativ er at udfylde vores kontaktformular, så vil du høre fra os hurtigst muligt.