Effektiv kloakspuling

Har du nogensinde stået over for den ubehagelige lugt af kloak, der siver op fra afløb eller et toilet? Eller er din håndvask, toilet eller afløb jævnligt tilstoppet? Det er en udfordring, der kan være til stor gene og en kilde til bekymring.

Hos Friis Kloakmester har vi specialiseret os i effektiv kloakspuling, som netop fjerner den grimme lugt af kloak. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Odense, Glamsbjerg, Middelfart og Brenderup. 

Kontakt os allerede i dag

Eksperter i kloakspuling

Siden 2009 har vi hjulpet mange tilfredse kunder med spuling af deres kloak i blandt andet Odense. Vores erfaring gør os til et oplagt valg, når det kommer til rensning af din kloak.

Tilfredse kunder har altid været vores fornemmeste mål. Vi stræber efter at levere en service, der ikke blot løser dit kloakproblem, men også efterlader dig fuldt ud tilfreds med vores arbejde.

3 råd til at fjerne kloaklugten

Oplever du lugt fra kloakken for eksempel i jeres køkken, badeværelse eller kælder, kan det skyldes at vandlåse på husets installationer er suget tomme. Årsagen kan være at de ikke er blevet brugt i lang tid, der har været voldsomt regnvejr eller at afløbet er tilstoppet med for eksempel hår, sæberester eller andet skidt.
 
Når du opdager lugten, kan du prøve følgende:

  • Gør vandlåsen ren
  • Tænd for vandhaner og brusere i det pågældende rum
  • Træk i toilettet

 Virker ovenstående ikke, kan det være nødvendigt at kontakte en autoriseret kloakmester.

Kloakspuling til skarpe priser

Vi forstår vigtigheden af at tilbyde kvalitetsløsninger til overkommelige priser. Hos Friis Kloakmester stræber vi efter at levere kloakspuling af højeste standard uden at sprænge dit budget. Friis Kloakmester er dedikeret til at levere værdi for pengene i hvert eneste projekt.
 
Vi tror på, at høj kvalitet ikke behøver at komme med en høj pris. Når vi renser din kloak, bruger vi effektive metoder og avanceret udstyr for at sikre, at arbejdet bliver udført på den mest hensigtsmæssige måde. Dette gør os i stand til at tilbyde skarpe priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Skal du have hjælp til Rottespærre eller Højvandslukke, er det ikke et problem. Kontakt os i dag. 

Kontakt os allerede i dag

Hos Friis Kloakmester er vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du oplever lugtgener fra din kloak.

Du kan kontakte os på telefon 22 17 77 97 eller sende en mail til poul-erik@friis-kloakmester.dk. En anden mulighed er at udfylde vores kontaktformular, så svarer hurtigst muligt.