Beskyt din ejendom med højvandslukke i Odense

Højvandslukke kan redde din kælder mod oversvømmelse, hvis uheldet er ude. I tilfælde af voldsomt regnvejr kan det kommunale kloaksystem ikke altid lede regnvand væk, og kloakvandet løber derfor baglæns.

Friis Kloakmester har siden 2009 været din pålidelige partner i Odense. Vi hjælper både private, erhvervskunder og ikke mindst sommerhusejere, som har brug for en professionel kloakmester, der kan klare alt indenfor kloakarbejde. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder i Odense, Middelfart, Glamsbjerg og Varbjerg. Skal vi også hjælpe dig?

Kontakt os

Regler for højvandslukke

Det kræver ikke tilladelse fra kommunen at montere en højvandslukke i ens private hjem, men der er visse regler, du skal kende til. Her kan du læse om de krav, der skal overholdes, og som vi selvfølgelig hjælper dig med.

  • Monteringen skal ske af en autoriseret kloakmester
  • Højvandslukken skal rengøres og tilses mindst en gang om året
  • Højvandslukke skal tilses, når der har været voldsomt regnvejr med oversvømmelse i området
  • Et højvandslukke må ikke kobles på kloakrør, som får spildevand fra stueetagen via en faldstamme.
  • Der skal være manuel og automatisk lukning.

Erfaren kloakmester og effektive højvandslukkere

Friis Kloakmester tilbyder konkurrencedygtige priser, der passer til ethvert budget, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du vælger os, kan du være sikker på, at du får den bedste pris i området, uanset om du befinder dig i Odense. Ring og få en uforpligtende snak allerede i dag, og skab et overblik over dit kommende kloakarbejde. Vi er klar til at hjælpe dig.
 
Vores fokus på pris går hånd i hånd med vores engagement i at sikre, at vores kunder er 100% tilfredse med vores service. Vi stræber altid efter glade kunder og ønsker at skabe varige forbindelser. Tilfredse kunder er vores bedste anbefalinger, og vi er stolte af at tilbyde kloakarbejde af høj kvalitet til alle, der tager kontakt.

Tag kontakt og få et uforpligtende tilbud på højvandslukke

Uanset om du har brug for rådgivning om priser for højvandslukke eller har spørgsmål til andet kloakarbejde som kloakafløb eller rottespærre, er Friis Kloakmester din pålidelige partner. Vi er her for at levere overkommelige og skræddersyede løsninger til alle vores værdsatte kunder i Odense.
 
Du er velkommen til at ringe til os på telefon 22 17 77 97 eller sende en mail på poul-erik@friis-kloakmester.dk. Et alternativ er at udfylde vores kontaktformular, så svarer vi hurtigst muligt.